Deprecated: Function split() is deprecated in /public/sites/www.pannekoeken-restaurant.nl/adres_result.php on line 15
Pannenkoekenhuis Marle in hellendoorn
www.pannekoeken-restaurant.nl / overijssel / hellendoorn / pannenkoekenhuismarle
Pannenkoekenrestaurant / Pannenkoekenhuis verzamel website
 Provincies
Drenthe Drenthe
Flevoland Flevoland
Friesland Friesland
Gelderland Gelderland
Groningen Groningen
Limburg Limburg
Noord-Brabant Noord-Brabant
Noord-Holland Noord-Holland
Overijssel Overijssel
Utrecht Utrecht
Zeeland Zeeland
Zuid-Holland Zuid-Holland
Pannenkoekenhuis Marle
Adres: Hellendoornseweg 40
7447 SH hellendoorn
Telefoon: 0548 - 68 13 16
Website: www.pannenkoekenhuusmarle.nl
Gemiddeld: Beoordeling [7.1]
>> Voeg een beoordeling toe over Pannenkoekenhuis Marle in hellendoorn<<
s achterhoek
Gem. Cijfer:5.8 (alg. indruk:5 prijs/kwaliteit:5 bediening:7 sfeer:6)
de boeren pannenkoek die we bestelden waren klef en de champions waren zwart leken ver over de houdbaarheids datum?en er hingen 2 dode vliegen in het valletje bij ons raam het leek wel een pannenkoek uit de magnetron
anoniem
Gem. Cijfer:6 (alg. indruk:6 prijs/kwaliteit:8 bediening:4 sfeer:6)
niet geschikt voor grotere groepen, trage bediening(lang wachten op bestelde drankjes en werd laat gevraagd of er drinken bij moest komen,de borden bleven erg lang op tafel staan).
S. Broekhuizen
Gem. Cijfer:4.8 (alg. indruk:5 prijs/kwaliteit:3 bediening:7 sfeer:4)
Tijdens ons verblijf in dit restaurant irriteerden wij ons aan de hoeveelheid vliegen die er rondvlogen. de pannenkoek die ik bestelde was met paprika/ham/prei/ui. dit was licht gebakken en op een kale pannenkoek geschept, terwijl bij ieder restaurant dit in de pannenkoek is verwerkt. ook de pannenkoek van mijn partner was zeer klef en niet echt smakelijk te noemen. Nadat wij onze pannenkoeken op hadden meteen afgerekend en een snackbar opgezocht. Tip voor iedereen, wil je kwaliteit? zoek verder ;)
van der kok
Gem. Cijfer:8.5 (alg. indruk:8 prijs/kwaliteit:8 bediening:9 sfeer:9)
ik kan niet vinden in de vorige beoordeling. het is een leuke restaurant met goed en vlotte bediening. de pannenkoeken zijn niet dik en de prijs is goed
van der sluis NH.
Gem. Cijfer:8.5 (alg. indruk:9 prijs/kwaliteit:8 bediening:8 sfeer:9)
nog een echt pannenkoekenhuis met vele soorten pannenkoeken. erg vriendelijk personeel en de kwaliteit is zeer goed.wij komen zeker weer terug als we hier op vacantie zijn. ondanks dat we met een grote groep waren waren de pannenkoeken zo klaar.
Fam. Jansen
Gem. Cijfer:4.8 (alg. indruk:4 prijs/kwaliteit:4 bediening:6 sfeer:5)
1. champions waren niet meer in voorraad(wat amateuristisch). Van de 50 aangeboden pannenkoeken konden er m.i. zeker 15 niet gereserveerd worden. Laat dat direct weten en pas het "aankomstbord" in krijt geschreven even aan of geef dat direct bij het uitreiken van de menukaart aan. 2. tapbier: 3kwart glasinhoud aangeboden. Na klacht werd een nieuw pilsje aangeboden maar het bier was niet goed op temperatuur (niet koud)en nodigt niet uit voor een 2e bierconsumptie. 3. wachten, wachten en wachten..... na bijna een uur wachten ge´nformeerd naar de pannenkoek. "het was druk maar het kwam er zo aan". Laat dat tussendoor even aan de klanten weten. Even later kwam de serveerster vragen wat we ook al weer hadden besteld. Toen werden wij boos en hebben aangegeven dat deze boosheid richting manager moest gaan. Het (jonge) meisje moest deze klacht aanhoren en vond dat vervelend. Wij hadden verwacht dat de bedrijfsleider even was langs gekomen. Helaas het (nog steeds jonge) meisje moest alles afhandelen. Wij vonden dat erg sneu omdat ze erg haar best deed. Goed bedoeld vroeg ze aan het eind of we nog iets wilden drinken. Daar zagen wij vanaf. Pas toen bood ze het als een drankje van het huis aan. Dat had eerder gemogen maar de serveerster zal niet zo ervaren zijn. Toch door haar nog een voldoende voor de bediening maar de manager krijgt een dikke onvoldoende. 4. minimaal 2 groepjes klanten haakten ook af. Daarnaast diverse "mokkende" klanten. 5. Het aangeboden gratis rondje gaf wel een positieve wending, maar onze culinaire afsluiting van een zonnige 2e pinksterdag kon niet meer goed worden gemaakt. Helaas het is niet anders.
Waanders
Gem. Cijfer:8 (alg. indruk:8 prijs/kwaliteit:8 bediening:8 sfeer:8)
Heerlijk buiten met het uitzicht op de weilanden gegeten, enigste minpuntje is dat mijn stoel niet zo fijn zat later op een ander plekje gaan zitten en dat zat prima.
henk en mariska
Gem. Cijfer:9.5 (alg. indruk:9 prijs/kwaliteit:10 bediening:9 sfeer:10)
wij hebben heerlijk gegeten in pannenkoekenhuis marle. alles was zeer schoon, en een vlotte bediening.erg leuk was ook het blikken museum
Nienke
Gem. Cijfer:8 (alg. indruk:8 prijs/kwaliteit:8 bediening:8 sfeer:8)
Gezellig pannenkoekenhuis met prima bediening hoor. Kan mij niet vinden in verschillende onderstaande reacties. Sfeer is juist heel relaxed en pannenkoeken smaken goed ;-)
links